Sivut

18 huhtikuuta 2015

#31 Estetunti Vaikalla

Moikka! Menin tänään pitkästä aikaa taas Vaikalla! Onneksi juuri tänään sattui kuvaaja paikalle, joten luvassa kuvia ja videokooste.
Vaikka oli vielä ulkona kun mentiin tallille, eikä se jatkanut seuraavalle tunnille. Kummallista, mutta sitäkin kivempaa!


 
Meille oli kasattu ihan yksinkertaiset esteet, tai no este. Pitkällä sivulla oli pikkupysty ja kahden tai kolmen laukan päässä puomi molemmilla puolilla. Alotettiin tunti ihan perus ravailulla, ja sen jälkeen tultiin ensin käynnissä puomeja. Ylitettiin siis vain puomit, este piti kiertää. Ekan puomin jälkeen tehtiin siis väistön kaltainen vasemmalle tai oikealle, riippuen kummalta puolelta esteen kiersi, ja esteen jälkeen väistö takaisin linjalle. Muutaman kerran jälkeen tultiin samaa ravissa, tosin loivalla väistöllä tai kokonaan ilman. Tätä tultiin vielä toiseen suuntaan laukassa. Tehtävä sujui tosi hyvin, laukassa toiselle puomille tuli pari rikkoa mutta muuten Vaikka oli tosi kiva ratsastaa ja homma sujui.
 
Ihana laatu, mut näytän ihan hullun pitkältä D:
Pää puuttuu ja Vaikalla silmät kiinni :D
Sitten tultiin koko linja laukassa molempiin suuntiin pari kertaa. Esteiden koko ei päätä huimannut, mutta mielummin pieniä ja homma sujuu kuin lähdetään hyppäämään liian isoja eikä mikään onnistu. Vaikka oli tosi kiva ja saatiin hyviä hyppyjä molempiin suuntiin. Allaolevissa kuvissa näkyy este pienimmillään, eli sitä nostettiin tuosta pari reikää ylöspäin.
 
 
 
Kaikki ratsastuskuvat on nyt tosi huonolaatuisia, mutta syyttäkää maneesia.
Videolta pitäisi saada paremmin selvää :D
Hyppyjen jälkeen ravailtiin hetki ja sen jälkeen vielä käveltiin. Tunti palautti taas mieleen, miksi Vaikka ihan oikeasti on se kaikista paras hevonen! Se on aina niin kiva ratsastaa ja taipuu kaikkeen.
Vaikka ei siis jatkanut joten vein sen talliin ja sieltä vielä ulos. Otettiin muutama yhteiskuva ulkona, ja mun mielestä ne onnistui tosi hyvin!



 


Tähän loppuun vielä koostevideo tunnista, toivon mukaan siitä saa selvää paremmin kuin mun tekstistä ja kuvista :D


Kommentoi, mikä oli sun lemppari yhteiskuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti